Workshops
Workshops reserveren kan telkens op het telefoonnummer 0477/35.55.54, ook via whatsapp of via e-mail op cindy_schrijvers@hotmail.com.
![20190112_123112[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_7b52d4bab0554bfca8599116d4c2ceee~mv2_d_3024_4032_s_4_2.jpg/v1/crop/x_213,y_974,w_2560,h_2797/fill/w_225,h_245,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/20190112_123112%5B1%5D.jpg)
![20190831_174124[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_aa6ea9a697094637a814eb3aeaa9f69c~mv2_d_3024_4032_s_4_2.jpg/v1/crop/x_0,y_635,w_2762,h_2938/fill/w_172,h_175,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/20190831_174124%5B1%5D.jpg)

Dripcake
Een drip cake is een taart die al dan niet bekleed is met fondant en kan worden afgewerkt met verse bloemen, fruit of met een overload van snoep of chocolade. Wij kiezen voor het laatste en leren om een mooie chocolate drip aan te brengen. Je leert de basisprincipes van taartdecoratie op een gezellige manier. We gaan een biscuit snijden, vullen en afsmeren. Je kan je de taart naar jouw eigen voorkeur decoreren en gaat naar huis met een cursus vol bruikbare tips, zodat je thuis ook zelf opnieuw aan de slag ka
Kostprijs € 85, incl. biscuit, decoratie en een heleboel tips.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

Giant Cupcake
Een giant cupcake is een grote cupcake waar je met ongeveer 12 personen van kan eten. Meestal worden ze gebruikt in fotoshoots met kinderen zodat deze hiermee kunnen knoeien en schattige foto's maken. Maar deze kunnen net zo goed lekker opgesmuld worden uiteraard. Aan jullie de keuze. We gaan deze afwerken met een lekkere chocoladecup of met fondant en bovenop met een luchtige crème-au-beurre. De versiering mogen jullie zelf kiezen.
Kostprijs € 60, incl. biscuit, decoratie en een heleboel tips.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.



Afsmeren & bekleden met sharp edge
Wil je leren hoe je ook je taarten strak kan afsmeren en hoe je sharp edges maakt? Dan is deze workshop echt iets voor jou! De workshop is bedoeld voor iedereen die het bekleden van een taart met suikerpasta al 'geoefend' heeft.
We gaan een ronde taart van 17.5cm vullen met Zwitserse Meringue botercrème met smaak naar keuze. De taart gaan we afsmeren met pure chocolade ganache of dezelfde botercrème in vanillesmaak. Na het afsmeren gaan we de taart met witte fondant bekleden. De nadruk van deze workshop ligt op het strak afsmeren van de taart, glad bekleden en sharp edges maken. Mocht er nog tijd zijn maken we wat kleine decoraties voor op de taart, anders kan deze perfect thuis verder afgemaakt worden.
Kostprijs € 85, incl. biscuit en een heleboel tips.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.
![FB_IMG_1570951922682[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_3b45d50e7f4a4072a23c6c629dda0321~mv2_d_1511_2015_s_2.jpg/v1/crop/x_0,y_611,w_1506,h_1251/fill/w_306,h_254,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/FB_IMG_1570951922682%5B1%5D.jpg)
Pralines
Wie houdt er nu niet van chocolade. U wel? Kom dan een leuke workshop pralines maken volgen. U leert de basis voor het bewerken van chocolade en we maken 2 vullingen. De zelfgemaakte pralines mag u uiteraard mee naar huis nemen om lekker op te smullen.
Kostprijs € 70.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.
In de zomervakantie gaat deze niet door omwille van de warmte.

Cupcakes en spuittechnieken
In deze workshop leer je verschillende spuittechnieken. Deze gaan we eerst oefenen en daarna meteen toepassen op de cupcakes.
Aan het einde van de workshop neem je 12 cupcakes mee naar huis.
Kostprijs € 55.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

![20200608_115337[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_0a946745f0a64b72bf277317bce283e5~mv2.jpg/v1/fill/w_153,h_115,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/20200608_115337%5B1%5D.jpg)
Cakesicles
In deze workshop leer je het basisbeslag voor cakepops maken. Hiermee kan je vervolgens de ronde cakepop balletjes van maken of de mini-magnum cakejes. Deze gaan we versieren met chocolade, sprinkels of crème of eventueel met een thema. Aan het einde van de workshop neem je 8 cakepops mee naar huis.
Kostprijs € 65.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.
![20200429_200144[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_6377cdeba87a4a72931c7f1729a16c8f~mv2.jpg/v1/crop/x_432,y_152,w_2811,h_2719/fill/w_150,h_145,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/20200429_200144%5B1%5D.jpg)




Ouder-kind workshop
Yeay. We zijn ook gestart met ouder-kind workshops.
Deze zullen 1x per maand plaatsvinden, gewoonlijk op de laatste woensdag van de maand en dit van 13u00 tot 17u(30) en een paar extra keren in de schoolvakanties afhankelijk van de interesse.
Er zullen maximaal 5 ouder-kind koppels kunnen deelnemen dus op tijd inschrijven is de boodschap. Kinderen vanaf het eerste leerjaar. Workshop vindt plaats in As in De Kolonie.
Tijdens deze workshop zal er een driptaart voor 12 personen gemaakt worden die we gaan vullen, afsmeren en decoreren met snoep en/of chocolade en 12 cupcakes die we gaan opspuiten en sprinkles op gaan aanbrengen.
Kostprijs € 120.
Datums
woensdag 19 oktober (4 plaatsen) halloweenthema
donderdag 3 november (volzet) halloweenthema
vrijdag 4 november (volzet) halloweenthema
woensdag 30 november (4 plaatsen) sint thema
woensdag 21 december (1 plaats) kerst thema
Woensdag 4 januari (2 plaatsen) nieuwjaars thema
Inschrijving voor een individueel persoon die de workshop driptaart en cupcakes samen wil doen is ook mogelijk.
![20221008_112944[1].jpg](https://static.wixstatic.com/media/3264d2_ec185bf88363476bb68dae87888f5696~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_391,w_2268,h_2973/fill/w_220,h_288,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/20221008_112944%5B1%5D.jpg)
Stapeltaart
We vullen en smeren een 15 en 20cm taart en gaan deze stapelen.
Je leert hier de techniek van strak afsmeren en het stapelen met dowels. 1 van de 2 taarten kan met fondant bekleed worden. We werken de plaat af en brengen eventueel een lichte decoratie aan. Je kan er ook voor kiezen de taart thuis verder af te werken.
Kostprijs € 140.
Datums
Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.




Combi workshop
Tijdens deze dag workshop gaan we 3 workshops combineren.
We maken een 12 persoons driptaart, 12 cupcakes en 8 cakesicles.
Je leert hier de techniek van vullen en afsmeren en gaat de taart drippen met chocoladeganache.
We gaan 3 spuitmondjes leren kennen en oefenen om deze vervolgens op de cupcakes toe te passen.
We maken 2 soorten cakesicles waarvan we 1 deel maken rechstreeks in de vorm en het 2de deel gaan dippen in chocolade.
Deze workshop gaat door van 11u tot 18u in As in De Kolonie, dit is inclusief middagmaal en drank.
Kostprijs € 210.
Datums
Zaterdag 29 oktober (4 plaatsen) halloweenthema