top of page

Workshops

Workshops reserveren kan via Whatsapp op het telefoonnummer 0477/35.55.54.

20190112_123112[1].jpg
20190831_174124[1].jpg
20200411_130209.jpg

Dripcake

Een drip cake is een taart die al dan niet bekleed is met fondant en kan worden afgewerkt met verse bloemen, fruit of met een overload van snoep of chocolade. Wij kiezen voor het laatste en leren om een mooie chocolate drip aan te brengen. Je leert de basisprincipes van taartdecoratie op een gezellige manier. We gaan een biscuit snijden, vullen en afsmeren. Je kan je de taart naar jouw eigen voorkeur decoreren en gaat naar huis met een cursus vol bruikbare tips, zodat je thuis ook zelf opnieuw aan de slag ka

 

Kostprijs € 85, incl. biscuit, decoratie en een heleboel tips.

Datums

Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

afsmeren en bekleden.jpg
82364915_472557523450474_329131060230723
81174255_597903001036547_251438289570811

Afsmeren & bekleden met sharp edge

 

Wil je leren hoe je ook je taarten strak kan afsmeren en hoe je sharp edges maakt? Dan is deze workshop echt iets voor jou! De workshop is bedoeld voor iedereen die het bekleden van een taart met suikerpasta al 'geoefend' heeft.

We gaan een ronde taart van 17.5cm vullen met Zwitserse Meringue botercrème met smaak naar keuze. De taart gaan we afsmeren met pure chocolade ganache of dezelfde botercrème in vanillesmaak. Na het afsmeren gaan we de taart met witte fondant bekleden. De nadruk van deze workshop ligt op het strak afsmeren van de taart, glad bekleden en sharp edges maken. Mocht er nog tijd zijn maken we wat kleine decoraties voor op de taart, anders kan deze perfect thuis verder afgemaakt worden.

Kostprijs € 85, incl. biscuit en een heleboel tips.

Datums

Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

FB_IMG_1570951922682[1].jpg

Pralines

Wie houdt er nu niet van chocolade. U wel? Kom dan een leuke workshop pralines maken volgen. U leert de basis voor het bewerken van chocolade en we maken 2 vullingen. De zelfgemaakte pralines mag u uiteraard mee naar huis nemen om lekker op te smullen.

Kostprijs € 70.

Datums

Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

In de zomervakantie gaat deze niet door omwille van de warmte.

20191021_202959.jpg
20200608_115337[1].jpg

Cakesicles

In deze workshop leer je het basisbeslag voor cakepops maken. Hiermee kan je vervolgens de ronde cakepop balletjes van maken of de mini-magnum cakejes. Deze gaan we versieren met chocolade, sprinkels of crème of eventueel met een thema. Aan het einde van de workshop neem je 8 cakepops mee naar huis.

Kostprijs € 65.

Datums

Voor andere data, zie boven aan pagina of neem contact met me op.

20200429_200144[1].jpg
20210903_201120.jpg
20210903_201411.jpg
20210903_205849.jpg
20210903_221614.jpg

Ouder-kind workshop

Tijdens deze workshop zal er een driptaart voor 12 personen gemaakt worden die we gaan vullen, afsmeren en decoreren met snoep en/of chocolade en 12 cupcakes die we gaan opspuiten en sprinkles op gaan aanbrengen.

Kostprijs € 140.

293447661_462748732520167_37826161495410146_n.jpg
293351827_462748772520163_1356527853618179716_n.jpg
293650614_462748599186847_3591370713821495121_n.jpg
293709608_462748695853504_5203468253668736901_n.jpg

Combi workshop

Tijdens deze dag workshop gaan we 3 workshops combineren.

We maken een 12 persoons driptaart, 12 cupcakes en 8 cakesicles.

Je leert hier de techniek van vullen en afsmeren en gaat de taart drippen met chocoladeganache.

We gaan 3 spuitmondjes leren kennen en oefenen om deze vervolgens op de cupcakes toe te passen.

We maken 2 soorten cakesicles waarvan we 1 deel maken rechstreeks in de vorm en het 2de deel gaan dippen in chocolade.

De workshop start om 11u en is inclusief eten en drinken tijdens de middag. (croque monsieur)

Kostprijs € 210.

Datums

bottom of page